Interessant:

Track & Protect Professional in Nokia Ovi Store

nieuws 20 juli 2010 om 11:00

Nokia heeft in de Ovi Store de Track & Protect Professional-applicatie beschikbaar gesteld; hiermee is je Nokia-telefoon altijd te lokaliseren en op afstand te besturen.

Als je bang bent dat je je telefoon verliest of dat hij gestolen wordt, dan biedt de Track & Protect Professional-applicatie een oplossing. Met deze toepassing kan je op een persoonlijke webpagina altijd zien waar je Nokia-telefoon is, ook als iemand een andere simkaart erin heeft geplaatst. Tevens kan je met de applicatie je telefoon op afstand besturen. Zo kan je bijvoorbeeld de telefoonnummers van je toestel back-uppen en de telefoon vervolgens vergrendelen.

De Track & Protect Professional-applicatie is met een aanschafprijs van 14,99 euro niet heel goedkoop. De applicatie wordt geleverd inclusief twaalf maanden abonnement. Hierna moet je in de Ovi Store een nieuw abonnement afsluiten.

BlackBerry introduceerde vorige week met BlackBerry Protect een beta-versie van een soortgelijke dienst. Windows Mobile 6.5 biedt eveneens een betaalde service waarmee je Windows-telefoon op afstand toegankelijk is.

Ovi Store