menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Huawei Watch 2 review

Komt in Q1
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Huawei Watch 2 (1)Foto Huawei Watch 2 (2)Foto Huawei Watch 2 (3)Foto Huawei Watch 2 (4)Foto Huawei Watch 2 (5)Foto Huawei Watch 2 (6)Foto Huawei Watch 2 (7)Foto Huawei Watch 2 (8)Foto Huawei Watch 2 (9)Foto Huawei Watch 2 (10)Foto Huawei Watch 2 (11)

De Huawei Watch 2 volgt de vorig jaar op de markt gekomen Huawei Watch op. De Huawei Watch 2 borduurt voort op het design van de originele Huawei Watch. Het horloge komt in zowel een connected 4G horloge als een non-connected variant. De slimme klok draait op Android Wear 2.0 net als de vorige maand aangekondigde LG Watch Style en LG Watch Sport. De 4G-variant zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent zonder dat je je mobiele telefoon bij je hoeft te hebben. De Watch 2 heeft tal van sensoren aan boord om met name je sportactiviteiten te monitoren. Zo kan je afstand, hartslag, verbrande calorien, stappen en snelheid meten.

Prijzen en beoordelingen Huawei Watch 2

Van de Huawei Watch 2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Huawei Watch 2 voorhanden.

Specificaties Huawei Watch 2

Huawei Watch 2
Aankondiging2017
VerkoopstartVerwacht in Q1
Design
Kleuren

Gewicht
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
Verbinding

Reminderservice

De Huawei Watch 2 is nog niet verkrijgbaar. Wil je als eerste weten wanneer de Huawei Watch 2 te koop is? Schrijf je dan in voor de gratis Reminder service!
Huawei Watch 2 reminder
Alle wearable-reminders
Wekelijkse nieuwsbrief

Hou mij op de hoogte!
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord