menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

HTC Radar review

Gearchiveerd
Foto HTC Radar (1)Foto HTC Radar (2)Foto HTC Radar (3)

Inleiding

De HTC Radar (3,8-inch) is tegelijkertijd geintroduceerd met de HTC TITAN. Beide toestellen draaien op Windows Phone 7 Mango, Microsofts mobiele besturingssysteem dat beschikt over verregaande integratie met Twitter en Facebook, Internet Explorer 9 (met HTML5-support) en Office Mobile (Word, Excel, PowerPoint en OneNote). De Radar heeft een krasbestendig Gorilla Glass superLCD-display en is tevens voorzien van een 1GHz-processor, 3G/HSDPA, WiFi, DLNA, Bluetooth 2.1, push e-mail en een 5-megapixel camera met LED-flitser en een 720p HD-videorecorder. Navigeren doe je met aGPS en Bing Maps. Het geheugen bedraagt 8GB en is niet uitbreidbaar.

Verder lezen...
- HTC Radar hands-on

Besturingssysteem

Windows Phone 7 is Microsofts mobiele besturingssysteem. Windows Phone 7.5 Mango is de eerste grote update van Windows Phone 7. Met de Mango-update kun je onder meer rekenen op ondersteuning van Internet Explorer 9, multitasking en de Nederlandse taal. Bijzonder is de mogelijkheid om eenvoudig te schakelen tussen SMS, Facebook, Twitter en Windows Live Messenger (MSN) binnen één conversatie. De populaire toepassingen WhatsApp en Angry Birds voor Mango vind je in de Windows Phone Marketplace.

Multimedia

De standaard geinstalleerde Zune-applicatie ondersteunt AAC, MP3, WMA en WAV audioformaten. Videos zijn af te spelen in H.264 en WMV formaat. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen HTC Radar

Van de HTC Radar staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De HTC Radar is door één or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,3. Lees hier de test(en).

Specs en varianten van de HTC Radar
Radar

3,8" Super LCD touchscreen Windows Phone 7.5 Mango8 GB opslag - Niet uitbreidbaar 1 GHz processor3GBluetooth en WiFi5 megapixel camera137 gram121,0 x 62,0 x 11,0 mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord