menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

HP Envy Sleekbook 6 review

Gearchiveerd
Foto HP Envy Sleekbook 6 (1)Foto HP Envy Sleekbook 6 (2)

Inleiding

De HP Envy Sleekbook 6 is een notebook met een 15-inchΒ HD BrightView LED-backlit display en een dunne (19,8 millimeter) behuizing met eenΒ geborsteld aluminium finish en soft-touch details, die is uitgevoerd in het zwart en rood. De Sleekbook 6 weegt slechts 2,2 kilogram en start snel op. HP belooft een accuduur van 8 uur.Β Dankzij nieuwe materialen, een andere plaatsing van de componenten en ventilatie-openingen en de HP CoolSense-technologie blijft de HP Envy 6 koel in gebruik. HP ProtectSmart-technologie beschermt de data op je harde schijf tegen schokken, stoten en vallen. Met de HP ImagePad touchpad zijn multi-touch bewegingen mogelijk en met deΒ HP TrueVision HD webcam behoort videochatten tot de mogelijkheden. De Beats Audio-technologie met deΒ HP Triple Bass Reflex-subwoofer en twee luidsprekers zorgt voor een goede audiokwaliteit bij het beluisteren van muziek of het bekijken van video's.

Prijzen en beoordelingen HP Envy Sleekbook 6

Van de HP Envy Sleekbook 6 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De HP Envy Sleekbook 6 is door ιιn or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 6,5. Lees hier de test(en).

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord