menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Garmin vivoactive review

Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Garmin vivoactive (1)Foto Garmin vivoactive (2)

De Garmin vivoactive is een GPS-smartwatch/activiteitstracker, die waterbestendig is tot 50 meter onder water. Dit slimme horloge beschikt onder meer over een ingebouwde hartslagsensor. Verder is het mogelijk je dagelijkse activiteiten (aantal gezette stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieen en aantal geslapen uren) te registreren en notificaties (onder meer e-mail, sms'jes, inkomende oproepen en sociale media-alerts van je smartphone) op de vivoactive te ontvangen. Het toestel is compatibel met de Garmin Connect-app voor Android en iOS. Later introduceerde Garmin ook de vivoactive HR (met als extra een ingebouwde hartslagmeter).

Prijzen en beoordelingen Garmin vivoactive

Van de Garmin vivoactive staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Garmin vivoactive is door één or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,3. Lees hier de test(en).

Specificaties Garmin vivoactive

Garmin vivoactive
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht38 gram
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingmicroUSB
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord