menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Emporia LIFE Touch review

Gearchiveerd
Foto Emporia LIFE Touch (1)

Inleiding

De EmporiaLIFEtouch is een slidertelefoon met een traditioneel uitschuifbaar keypad én een touchscreen. Het is Emporia's eerste touch-telefoon. Belangrijke functies zijn direct te activeren met de toetsen aan de zijkant van het toestel. De EmporiaLIFEtouch is compatibel met de EmporiaME-app; dit is s een app voor Android en iOS waarmee een Emporia-telefoon is te koppelen aan een smartphone om eenvoudig informatie te kunnen delen.

Apparaat & afmetingen

De Emporia LIFE Touch is een seniorentelefoon met touchscreen met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend.

Bel- & datafuncties

De Emporia LIFE Touch ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Emporia LIFE Touch kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC.

Scherm, camera & bediening

De Emporia LIFE Touch bedien je middels een touchscreen. De Emporia LIFE Touch is uitgerust met een TFT kleurenscherm. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieën voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Besturingssysteem (OS)

De Emporia LIFE Touch heeft een onbekend besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Emporia LIFE Touch

Van de Emporia LIFE Touch staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Emporia LIFE Touch voorhanden.

Specs en varianten van de Emporia LIFE Touch
LIFE Touch

Toesteleigen OSOnbekend opslag - Niet uitbreidbaar 0 MHz processorHSCSD? gram? x ? x ? mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord