menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Emporia CARE Plus review

Gearchiveerd
Foto Emporia CARE Plus (1)Foto Emporia CARE Plus (2)

Inleiding

De EmporiaCAREplus is een regulier model seniorentelefoon met extra grote toetsen en herkenbare symbolen voor een eenvoudige bediening, een SOS-noodknop, een extra sterke trilfunctie en Bluetooth. Het toestel ondersteunt GPS en de Emporia4CARE-service (een webgebaseerd serviceplatform, waarmee de locatie van een Emporia-telefoon kan worden getraceerd), zodat de locatie van de telefoon in noodgevallen eenvoudig en snel gevonden kan worden. Via de toetsen aan de zijkant van het toestel zijn de belangrijkste functies snel te activeren. De EmporiaCAREplus is compatibel met gehoorapparaten en wordt geleverd met een oplaadstation voor op het bureau.

Apparaat & afmetingen

De Emporia CARE Plus is een seniorentelefoon met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend.

Bel- & datafuncties

De Emporia CARE Plus ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Emporia CARE Plus kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De CARE Plus heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm, camera & bediening

De Emporia CARE Plus is uitgerust met een TFT kleurenscherm. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieλn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Besturingssysteem (OS)

De Emporia CARE Plus heeft een door Emporia zelf ontwikkeld besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Emporia CARE Plus

Van de Emporia CARE Plus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Emporia CARE Plus voorhanden.

Specs en varianten van de Emporia CARE Plus
CARE Plus

ToesteleigenOnbekend opslag - Niet uitbreidbaar 0 MHz processorHSCSDBluetooth? gram? x ? x ? mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord