menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Apple iPod touch ervaringen

Beschikbaar
OSiOS 4
Scherm4,0" IPS
WiFi
Geheugen16 / 32 / 64GB
Foto Apple iPod touch (1)Foto Apple iPod touch (2)Foto Apple iPod touch (3)Foto Apple iPod touch (4)Foto Apple iPod touch (5)Foto Apple iPod touch (6)
Erg goede Ipod Touch, ik heb de 5.
Eef op 15 juni 2014
Loopt wel is vast in dat geval is Android beter!
Luuk op 25 maart 2013
  • Kan veel apps draaien
  • Duur
  • Loopt vaak vast
Grote brol. Ik wil betalen wat men me vraagt maar voor de rest hoeft Apple zich niet te bemoeien met mijn toestel. Simpel; ik wim de baas blijven over mijn betaalde toestellen.
Geri op 28 december 2012
  • Mooie design en klank maar daar stopt het.
  • Apple wil de baas blijven, je mag enkel betalen voor de rest bepalen zij wat je kan doen met het toestel. Wie hem gratis wil voor wisselstukken mag me mailen. Ik heb die brol wel tegen de muur gekwakt. Ligt momenteel in de vuilbak maar het is niet te laat om het toestel te recupereren.
Fijn in gebruik, en naar mijn mening lange baterijduur. Hij is snel, heel gevoelig touchscreen. Makkelijk in gebruik, ik doe dit op mijn iPod Touch 4th genererion.
Ralph op 15 oktober 2012
  • Mooi en slank design
  • Makkelijk te bedienen
  • Camera heeft mooie kwaliteit bij goed beeld
  • Het touchscreen is soms te goed, en daarom tik je soms het verkeerde in. (wel fijn touch screen)
Ik vind hem super cool!!!!!!!!!!!!
jennifer op 4 oktober 2012
  • Hij is snel
  • Is groot genoeg
  • Er zitten veel spelletjes op
  • Er staat ontzettend veel op
  • Betaalbaar
  • Hij is niet goedkoop, maar ook niet duur
Mooi design, en goed geluid. Ik heb mijn ipo nu een half jaar, en ik kan eer nog niet vanaf blijven :)
iPodTouchuser op 21 september 2012
  • Supersnel internetten, goed geluid en HD retina Display....
  • Ik vind dat er geen minpunten zijn
Mooi Design wel jammer dat de achterkant zo snel krassen krijgt maar hij is wel mooi dun.
IPodTouch4g op 14 september 2012
  • Dun snel is te jailbreaken..
  • Krijgt snel krassen
Een heel goed ding. Jammer van het bellen maar jailbreak is heus niet nodig !
Nathan L. op 25 augustus 2012
  • Dun
  • Safari
  • Heel veel gratis apps
  • Veel geheugen
  • Niet zo heel duur
  • Mapjes maken voor je apps
  • Batterij-duur
  • Krassen op de achterkant (hoesje is aan te raden)
  • Kan best sloom worden
Ik raad deze Ipod aan iedereen aan. Hij is echt heel erg fijn.
Makkie13 op 28 juli 2012
  • Alles is fijn
ik heb hem een tijdje en hij is echt super goed niks te klagen
adriaan op 28 juli 2012
  • Dun.
  • Snel internet.
  • Duidelijke muziek (mooi geluid)
  • Enz.
Supergeweldig ding dat beter dan een iPhone en dan pak je nog een goedkope telefoon zoals Blackberry Bold a 200 ben je samen 500 euro kwijt als je 32 GB hebt maar een iPhone 4S kost 550 8 GB . En je betaalt maar 30 per maand met iPhone 4S is dat al snel 45-50 per maand
William op 27 juli 2012
  • Alles
  • Jailbreak XD
  • Krast snel achterkant
Ik wil al een tijd lang heeeeeel graag een ipod maar ze zijn me te duur, maar ze zijn echt heel fijn en ik vind ze echt super mooi.
cindy op 9 juli 2012
  • Hij is heel dun, hij is mooi en je kan er mee op internet
  • Je kan er niet mee bellen
This een supergoed ding alleen hij valt snel stuk das een nadeel die van mij is net stuk gevallen gebruik een hoesje echt waar
Jimmy op 26 mei 2012
  • Snel en goed
  • Hij is heeeel snel stuk is net by my gebeurt!!
wel mooi maar mag zeker goedkoper
Marco op 16 april 2012
  • Er kunnen best veel apps op
  • Zijn best duur en zo veel kan je er niet mee
je kan er eigenlijk alles mee wat je nodig hebt
melvin op 11 april 2012
  • Alles
  • Niet bellen
Fantasie wordt werkelijkheid Met de nieuwe iPod touch HD
Bram op 3 april 2012
  • Beeld kwaliteit goed
  • Superlicht en veel games
  • Die zijn er eigenlijk niet
Het is een goed apparaat heb alleen de 3e generatie zonder camera dus er zijn zeer verslavende spellen bij
MYSELF! op 29 maart 2012
  • Liedjes downloaden
  • Goed geluid
  • 3egeneratie is slecht geluid snelle beschadigingen op de achterkant
mooi, handig, fantastisch, geweldig
max op 21 maart 2012
  • Mooi
  • Handig
  • Fantastische touch
  • ITunes
  • Bluetooth
Tis een degelijke ding wordt wel gauw warm met spellen maar verder weinig problemen. Hallo
Ronald op 15 maart 2012
  • Snel internet
  • Heldere scherm
  • Leuke apps
  • Wordt aardig heet, zo'n 40 graden
  • Jammer dat het glas is, een keer vallen en een barst erin
De iPod touch is misschien wel een beetje prijzig, maar hij kan serieus echt alles, het is net een kleine computer die in je zak past.
Suzanne op 26 februari 2012
  • Mooi scherm
  • Leuke app's
  • Internet
  • Goed geluid
  • Veel extra functies
  • Het gebruik van iTunes is erg onhandig
  • Geen oplader
  • Achterkant raakt snel beschadigt
  • Slechte foto's
ik heb er nog geen want ze zijn ontzettend duur en ik ben pas 12 duzz
menske op 13 februari 2012
  • Weet ik nog niet maar iPhone's zijn fijn en een iPod touch is hetzelfde maar dan kan je re niet mee bellen dusja...
  • Dat je er niet mee kunt bellen en dat ze ontzettend duur zijn
Zoals alles van Apple is dit ook weer een wonder !! Ik heb een witte en die is werkelijk schitterend.
Hermelijntje op 30 januari 2012
  • Super eenvoudige bediening, mooi scherm.
  • Kwaliteit foto's valt tegen, misschien omdat mijn telefoon Samsung superscherpe foto's maakt.Geen extra accessoires meegeleverd.
Superhandig, en makkelijk te gebruiken. Alleen wel jammer dat je telkens wifi nodig hebt. Als je ergens anders naartoe gaat heb je er niks aan.
kiki op 22 januari 2012
  • Snel
  • Goede gevoeligheid
  • Safari is goed
  • Snel krassen
  • Je moet liedjes kopen of via computer met iTunes.
  • Er moet een kabeltje bij zitten dat je muziek van je pc op ipod kan zetten
  • Apps vallen uit (terug naar beginscherm)
Ik vind hem super, maar ik heb een probleempje met het opstarten. Ik weet niet waar je je wachtwoord van je netwerk moet vinden. Heb liefst zo snel mogelijk hulp nodig.
Seppe op 21 januari 2012
ik ben heel tevreden over de ipod touch, ik heb hem al een tijdje en ben er nog lang niet flauw van!! Echt een aanrader
anneke op 21 januari 2012
  • Je kan er veel muziek op kwijt
  • Handig met internet
  • Wifi doet het super goed
  • Niet te bedenken
ik vind het een super ding hij is geweldig!!!!!!! echt super ding
bedoeling op 14 januari 2012
  • Honderd punten
  • Nul punten
een goede lichte dunne, mp3 speler
Piet op 29 december 2011
  • Vele goedkope apps
Het is een heel mooi,veelzijdig,goed apparaat, de ingebouwde apps zijn heel leuk maar voor bijna allemaal heb je WI-FI nodig anders heb je er niks aan! apps nemen totaal geen geheugen in beslag en muziek kun je er ook wel veel op zetten. koop een beschermhoesje voor de achterkant, die krast supersnel.. en het schermpje wordt snel vettig die koop ook daar een hoesje voor.. bij BCC krijg je ze in 1 pakket, meer kijk wel uit met de folie en raak het van achteren niet aan ander heb je niks aan...
Jordy op 23 oktober 2011
  • Mooi design
  • Goed beeld en geluid
  • Nog zoveel meer
  • De oordopjes
  • Snel krassen en snel vettig
  • Zonder WIFI heb je bijna niks aan dat ding
Ik vind het een goeie apparaat meer dan een mp3 speler alleen , door de goeie app my wifi heb ik overal internet en door de app viber kan ik bellen , sms niet , naast mijn blackberry curve 8520 heb ik dus nu ook een "iphone".
Jasper op 21 oktober 2011
  • Camera
  • Mooi design/slank
  • Mooie interface
  • Coole applicaties in app store
  • Groot/helder scherm
  • Krasgevoelig
  • Speaker kan beter
  • Oordopjes slecht ( Heb nu zelf philips oordopjes omdat deze niet te doen was)
  • Itunes werk niet optimaal
  • Veel apps werken alleen via wifi
  • Batterijduur kan beter
  • Achterkant glad dus glijd zo uit je hand , hoesje is handig
  • Dit zijn dingen waar je wel op moet letten maar voor de rest is tie uitstekend.
Ik vind het een superleuk ding! echt ik kan er superveel mee, en ik vind het voor mijn leeftijd een topding!
mb'xoxox op 28 september 2011
  • Nou, je kan er gewoon veel mee, het zijn duidelijke foto's, leuke spelletjes, haha, ik vind facetime zo leuk. ik vind het gewoon een superding.
  • Dat hij alleen maar internetbereik heeft, bij een wifikastje. best irritant, want niet iedereen heeft er één en ik ben vaak buiten, dus dan kan ik dan niet op internet.
slechte kwaliteit meteen al stuk !.
Henk op 7 september 2011
  • Goeie prijs
  • Krassen nix doet het!!
echt een super apparaat je kunt er echt alles mee veel apps en betalen is vaak de moeite wel waard gewoon f*king mooi apparaat
albert op 19 augustus 2011
  • Licht
  • Snel
  • Niet duur
  • Zijn er echt niet
Het is een SUPER handig ding, muziek, internet, sociale netwerken, alles bij de hand. Alleen jammer dat er WiFi op zit, niet over al op internet. Verder een SUPER handig ding
DungTim op 3 augustus 2011
  • Goed beeld.
  • Handig in gebruik
  • Snel.
  • Camera kan beter
  • Snel krassen op acherkant
Een apparaat van hoogstaande kwaliteit dat aan de meeste verwachtingen ruimschoots voldoet.
zebkal op 26 juli 2011
  • U
  • Itgebreide mogelijkheden en redelijk eenvoudig in bediening en gebruik.
  • Er mankeert een mogelijkheid om vertrouwelijke files ( foto's, brieven, memo's ed) dmv een cijfer e/o letter code veilig te administreren. De kluis vind ik hiervoor niet al te prettig
Echt een superding! Je kam ermee internetten, youtube, megagoeie camera en je kan je itunes gewoon besturen! :D
Sylybil op 25 juli 2011
  • Goeie camera
  • Internet
  • Apps
  • Facetime
  • Je bent lekker vaak op hyves :P
  • Goeie batterij
  • Wel jammer dat je er geen hoesje bijkrijgt
  • Duur
  • Er komen heel snel krassen op de achterkant
Ik heb de iPod generatie 4 , ik vind de iPod touch echt geweldig ! Je kunt er zo veel mee , en er zijn heel veel leuke (gratis) apps , die je niet echt nodig hebt maar wel leuk zijn , zoals het glas bier , een aansteker etc. en ook apps waar je voo rmoet betalen , maar het is wel vaak de moeite waart!
lauri op 16 juli 2011
  • Apps
  • Wifi
  • Muziek
  • Stukjes film
  • De accu gaat 40 uur mee
  • Je kunt alleen maar filmen , geen foto's maken
  • je kunt er niet mee bellen , net als op de iphone
Mijn 6de vinger , de apparaat die ik mee zou nemen op een onbewoond eiland , als het een mens wa ging ik met hem trouwen. AWESOME!
ipod touch addict op 4 juli 2011
  • ALLES! Mijn moeder zegt dat het mijn 6de vinder is..ik kan niet even zonder mijn itouch. Muziek ?
  • YES. Video ?
  • SUPERKWALIETEIT. -Apps ? -ONLINE STORE. -HET IS GEWOON...Mijn 6de vinger ;)
  • Wanneer je op internet gaat , is u batterij sneller leeg
echt een heel slecht ding die 4de generatie ipod touch (het ding is echt heel stom, ik vind dat er jammer want ik ben een apple fan)
degrootsteapplefanooit op 29 juni 2011
  • Niks
  • Alles, echt alles
Nou hij is heel erg mooi en goed. de programma's zijn ook heel goed erop
christa op 12 juni 2011
  • Mooi
  • Goede programma's
  • Duidelijk
  • HEEL ERG DUUR
weinig betrouwbaar apparaat
stroobants op 7 juni 2011
  • Lichtgewicht
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • I pod gaat voortdurend in herstelmodus
Hij doet het goed , het is een leuk ding. je kan er alles mee. ja zou hem moeten kopen als je hem nog niet hebt want zonder een ipot ben je nix.
Timo Leppers op 4 juni 2011
  • Hij loopt nooit vast.
  • Er kunnen leuke spellen op.
  • Je kunt er alles mee doen.
  • Jammer dat er nog niet zo leuke spellen in het begin opstaan.
  • Je internet kost geld. Dat was de laatste want ik heb niet meer minpunten.
ik moest eerst goede punten halen voor ik dat ding mocht kopen en toen had ik hem eidelijk en ik ben er nu nog steeds wel bly mee maar een beetje een tegenvaller
ciaoxx op 3 juni 2011
  • Mooi designe
  • Dun
  • Snel internet
  • Er zit een soort van google earth in 3D op.
  • Je kunt erg veel apps downloaden
  • Er zit ook een progamma op met nike. hier kun je hele trainingsschema's op vinden
  • De camera is geloof ik 2 MG. dit vind ik persoonlijk meer dan genoeg voor een camera
  • -je kunt alleen van itunes muziek erop zetten en dat kost geld!
  • Snel beschadigd
  • Helaas kun je er geen simkaart indoen terwijl het eigenlijk bijna hetzelfde toestel als de iPhone is:(
De ipod touch is een waar genot om mee te werken, gamen en natuurlijk muziek te luisteren. In de App stre zijn al meer als 100.000 apps beschikbaar. Een apparaat dat ondanks de hoge prijs het zeker waard is om te kopen.
Ipodreviewer op 6 mei 2011
  • WiFi
  • Meer dan 100.000 apps beschikbaar
  • Perfect apparaat om muzirk te luisteren
  • Zijn er niet!
Ik Vind hem niet fijn, het is een vreselijk ding en gaat snel kapot.
thijs op 3 mei 2011
  • Niets
  • Eigenlijk alles en hij is zo erg duur!!!
Topdingetje. zit goeie wifi op, niet sloom. Veel geheugen en mooi geluid. Zitten alleen wat krasjes op.
Martina. op 27 april 2011
  • Goeie wifi.
  • Veek geheugen.
  • Mooi geluid!
  • Als je hem een keer laat vallen zitten er meteen krassen op.
Leuk maar wel met camera :) en ik hou van touch screen ;p gr mel
mel op 12 april 2011
  • Internet
  • Foto's
  • App's
  • Ingewikkeld
  • Kunnen geen cd's in (duh)
  • Duur
De ipod touch 4G vind ik snel op internet en het is makkelijk met wlan maar op de achter kant komen er wel snel krasjes
Kimberly op 26 februari 2011
  • -wlan
  • Snel
  • Licht om vast te houden
  • Snel krassen op de achterkant
  • Snel krassen op de achterkant
  • Slechtere camera dan de iphone
ik wou wat vragen op dit plaatje met die race zit iets raars bij een camera is dat ook bij ze allemaal
naomi op 20 februari 2011
  • Prachtig mooi ding
  • Je kan er beltegoed opzetten
  • Er komen snel krassen
  • Ze zijn super duur
Zeer goed, vrijwel alles zit er op.
jasper op 8 februari 2011
  • Het jailbraken xD
  • je moet eigenlijk alles orgineel kopen in app store
Het werkt nog beter met iPos, het nieuwste mobiele kassasysteem, waarbij het beeldscherm in het daglicht/zon nog beter is geworden. Verder de toegepaste N technologie voor een nog snellere internet verbinding.
iPos op 5 februari 2011
  • Goedkoopste handheld terminal ter wereld
  • Ook in de zon goed afleesbaar display, wel afhankelijk van de toegepaste kleuren
  • Gaan we over nadenken-
Heel mooi ding dun enzo, goeie muziek.
Banna5 op 28 januari 2011
  • App store
  • Wifi
  • Heel mooi design
  • Eigenlijk niks
Hij valt heel vaak uit. Daar ben ik niet blij mee. :(
elise op 10 januari 2011
  • Er staan leuke spelletjes op.
  • Je kan er veel voor downloaden.
  • En er zijn heel veel leuke spelletjes voor.
  • Hij valt telkens uit.
  • Hij is een beetje sloom.
Ik heb de iPod touch 4g 8gb. Hij doet het heel goed. Mooi design. Ook veel mogelijkheden.
suzanne op 4 januari 2011
  • Alles!
  • Niet te bedenken!
De ipod touch 4g is eigenlijk juist het zelfde als een iPhone, alleen kan je niet bellen. Hij is zelfs iets dunner dan de iPhone. Alleen snap ik niet goed waarom ze er een camera hebben aan gemaakt.
ipod touch 4g op 3 januari 2011
  • Dun
  • Internet en games
  • App store
  • Duur
  • Groot
De iPod touch is echt een geweldig ding, ik gebruik hem overal voor.
ipod lover op 20 december 2010
  • Gratis internet
  • Heel veel spelletjes
  • Heel veel muziek
  • Je kan niet overal op internet
Ik sta versteld van de mogelijkheden, mijn hele leven zit nu een beetje in dat ding, alle foto's, adresboek, e-mail,mijn favoriete muziek en films. Kortweg ongelooflijk
Estella op 18 november 2010
  • Makkelijk te bedienen zelfs voor een 60 plusser zoals ik
  • Nog geen kunnen ontdekken
Goed, tot hij na 8maanden het niet meer 100% voldeed. Ik kreeg een andere ter vervanging. Die was na anderhalve week al kapot. Scherm hing 90% van de tijd vast -> kun je niks meer doen. MP4 herkende de vervangende iPod niet meer.
Veerle op 5 november 2010
  • Apple Store is zeer handig.
  • Nummers niet vanuit itunes kan erop.
  • Gebruikersvriendelijk.
  • Goeie kwaliteit.
  • Films (Eerste iPod) goed te volgen.
  • Verslavende spellen in de app store.
  • Geen last van beschading aan buitenkant door goed hoesje.
  • Gebruikersaanwijzing moet je er zelf bij kopen.
  • Na 1dag is hij leeg terwijl ik 'm volledig heb opgeladen.
  • Op de fiets moet je 'm uit je zak halen om even volgend nummer te doen. Het was handig geweest als daar een knopje ervoor was aan de zijkant.
  • Deed het na 1,5 week niet meer goed (Tweede iPod)
  • Niet mogelijk om via andere computers muziek erop te zetten.
Hij is mooi en kan veel dingen.
Danielle op 22 oktober 2010
  • Hij is touch
  • Je kunt er bijna alles mee doen
  • Hij is mooi dun
  • Hij is prijzig
  • Dat er alleen zwarte zijn
Ik keek in de winkel en zag hem liggen ik had ooit een keer bij mijn vriend en hij had de iPod touch 3G bij hem liggen en hij liet alles zien wat dat ding kon en toen ik in de winkel was, keek ik naar de prijs en dacht wat duur en keek: "ooh het is de nieuwe 4g" en keek ernaar maar ik zag geen appstore staan in het menu, dat vond ik raar en vroeg aan een medewerker waarom heeft ie dat allemaal niet en toen liet hij me het multitasking systeem zien en op dat moment vond ik hem supercool en kocht ik hem voor 245 euro bij mediamarkt.
wesley op 16 oktober 2010
  • Multitasking
  • Apps en games
  • Internet en camera en ping enz
  • Kan niet alles wat de iphone bellen telt niet mee
  • Softwareproblemen
  • Glitches en bugs
Wow, wat een mooi apparaat.
Sylvie op 11 oktober 2010
  • Goed geluid ook zonder oortjes.
  • Een aantal programma's zitten er al op.
  • Ligt goed in de hand, tochscreen werkt heel goed.
  • Je moet msn, hyves etc. downloaden sommige programma's/spellen kosten geld.
  • Internet kun je niet beveiligen tegen spam.
  • Een usb lader en bescherming hoesje moet je apart kopen.
Niet echt een geweldige veredelde mp4-speler. Wifi faalt best vaak. Daarbij komt dat je totaal geen films kunt kijken op je iPod, zelfs met de itouch earbuds krijg je alleen distorted geluid.
Toon op 10 oktober 2010
  • Het is van Apple, dus je kunt lekker showen, jammer kun je dan alleen maar een falende itouch showen.
  • Video faalt
  • Geluid is mager
  • Kan nauwelijks quicktime op wifi afspelen
Solide,mooi scherp scherm.
Nico op 30 september 2010
  • Zeer goede geluidskwaliteit met een goede hoofdtelefoon, want dat verdient ie.
  • WiFi werkt zeer goed.
  • Geen ondersteuning flac,meegeleverde oordopjes naar de afvalbak ermee. Dat Apple dit niet beter oplost?
  • ITunes erg omslagtig.
Hebbedingetje eerste klas waar je niet veel mee kunt.
Frans op 26 september 2010
  • Vormgeving
  • Geluidkwaliteit
  • File structuur is erg rommelig
  • Batterij snel leeg
  • Gevoelig voor krassen
  • Duur
  • Enz
Kan nog niet op internet, dus heb er nog niet zoveel plezier van.
Eline op 30 juli 2010
Hij ziet er erg mooi uit en de vele apps zijn heel leuk als ik hem een dagje kwijt ben, ben ik meteen shaggie. Ik gebruik hem echt elke dag.
Evelien op 18 juli 2010
  • Veel apps
  • Snel internet
  • Pakt wifi snel op
  • Batterij heel snel op
  • Als je hem zonder oordopjes doet kraakt de muziek een beetje
  • Achterkant krast snel
Opstarten onduidelijk.
Tijmen op 13 juli 2010
  • Weet nog niet
  • Hoe krijg je het startscherm
Ziet er heel mooi uit.
jan op 9 juli 2010
  • Eerste keer aanschaf iPod
  • Eerste keer aanschaf iPod
Super apparaat, eigenlijk een kleine computer ik ben erg blij mee!
Helma op 17 juni 2010
  • De snelle verbinding, en de oneindige mogelijkheden
  • Dat je de handleiding moet downloaden
  • Alles in in het Engels
Very nice!
Erik op 28 mei 2010
  • Heel goede touch
  • Duidelijk geluid
  • Niet duur
Heb het apparaat net, maar ziet er flitsend uit en werkt tot nu toe goed. Hoop dat hij minder gevoelig is voor schokken. Mijn Classic 80 GB harde schijf was na val meteen stuk.
Friede Mulder op 5 mei 2010
  • Aanraakscherm
  • Snelle reactie
  • Veel leuke apps
  • Binnen muziekstuk niet versneld een stukje door te spoelen
  • Gevoelig voor vingerafdrukken
Ik had er veel over gehoord, Je kan er veel mee doen en er kan veel in opslaan.
D. Leen-van L. op 3 mei 2010
  • Dat je al je foto's muziek e.d. er in kan opslaan
  • Niet erg makkelijk in gebruik,
  • Ik kan er weinig mee en zal een ander moeten vragen om alles er op te zetten.
Genoeg gehoord, ga hem kopen.
XDouwe op 30 april 2010
  • Alles
  • Geen gps
  • Geen camera
Ik was er eerst erg tevreden mee, maar hij begon het steeds slechter te doen.
Joyce op 4 april 2010
  • Je kunt er veel op doen
  • Je kunt de muziek hard op luisteren
  • Je kunt er schattige hoesjes voor kopen
  • Ging veel te snel kapot
  • Ik wil je echt aanbevelen niet de iPod touch te kopen, maar een van een andere generatie
Ik vind de speler op zich een droom om vast te houden, hij is licht, slank en door de mogelijkheid om muziek te downloaden met Wi-Fi is ideaal.
Orlando de Waal op 3 april 2010
  • Mooi touchscreen dat goed reageert.
  • Lekker slank.
  • WiFi en Bluetooth ondersteuning
  • Waardeloze oordopjes.
  • Geen camera.
Het is een mooie uitvinding, maar dat de batterij snel opgaat als je wifi zoekt is waardeloos. Als je de app wifi eropzet, dat vreet ie bijna geen stroom. Zwaar minpunt is dat je moet betallen voor muziek terwijl je het ook kan downloaden met limewire of ares. De prijs mag ook wel wat zakken zeker voor de 32 en 64 GB.
jeroen op 1 maart 2010
  • Slank design
  • Wifi
  • Muziek kopen
  • Duur
  • Slechte oortjes
Mooie uitvoering, maar lelijk omhulsel. Lastig om uit te zoeken hoe iets werkt.
Catharina Blankevoort op 23 februari 2010
  • Beeldscherm: meedraaien en grootte
  • Frustrerend dat ik er niet achter kan komen hoe ik de foto's van mijn pc op de iPod moet krijgen
Goed en duidelijk te gebruiken. Mooie vormgeving.
Tonio op 16 februari 2010
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Niet compateble met agenda Outlook en b.v Excel programma's
De iPod is een geweldig apparaat.
Robert op 11 februari 2010
  • Lekker klein en toch krachtig
  • ITunes, ik vind dat je meer pc's moet kunnen gebruiken om de iPod te kunnen vullen met mp3 en niet dat je maar 1 programma hebt om dit te kunnen.
Erg mooi en duidelijk. En erg dun.
Roy op 3 februari 2010
  • Mooi duidelijk scherm
  • Veel functies
  • Werkt snel
  • Internetten en mailen gaat ook erg snel.
  • Ingebouwde speakers
  • Youtube functie
  • Goedkoop als je kijkt welke functie die allemaal heeft.
  • Geen radio tuner (nou moet je internet hebben om radio te kunnen luisteren).
  • Als je onder het fietsen een liedje wilt wisselen gaat wel moeilijk.
Fantastisch.Ik had me niet gerealiseerd dat niet al mijn muziek erop kon,anders had ik er een met meer gigabyte gekocht.
j.metselaar op 2 februari 2010
  • Klein, goed, werkend, mooi, handig
  • Alles in het Engels
Geweldige uitstraling, mooi apparaat. Touchscherm, makkelijk te bedienen en hij werkt verslavend.
Tonny op 31 januari 2010
  • Zo mooi slank
  • Moeilijk om uit te vinden hoe dingen werkelijk werken zoals installeren, gebruik van bluetooth werkt niet, installeren van video
Ziet er erg mooi uit, goeie functies, redelijk snel internet, veel apps.
Ruth op 30 januari 2010
  • Je kan er echt super veel mee doen, meer dan je denkt
  • Touchscreen werkt goed
  • Goeie geluidskwaliteit
  • Overzichtelijk
  • Goeie graphics
  • Ziet er mooi uit
  • Batterij gaat snel leeg
  • Er komen snel krassen op het scherm en op de achterkant, maar dat kan je voorkomen door een hoesje en een screenprotector te gebruiken.
  • Handleiding via internet
  • Je kan je iPod maar met 1 computer synhroniseren.
Goed apparaat, met veel mogelijkheden die niet via een gebruiksaanwijzing worden toegelicht.
Jan Eric Unger op 25 januari 2010
  • Goed geluid.
  • Ik vind het echt slecht dat er geen handleiding bij geleverd wordt. Voor jonge mensen is dat misschien OK, ik vind het een heel gedoe om via uitproberen achter de mogelijkheden van de iPod te komen.
Gelikt design. Mooi groot scherm.
foek op 24 januari 2010
  • Eerst enthousiast, maar nu teleurgesteld. hij gaat dan ook terug!
  • De aanvullende voorwaarden die je eerst goed moet keuren voor je dat ding kan gebruiken. En gevolgd worden in wat ik met dat ding doe en waar, zit ik niet op te wachten. Dus retour.
Mooi en handig apparaat, iTunes wat moeilijker.
joke lubke op 19 januari 2010
  • Makkelijk in de bediening
  • Erg gladde buitenkant, hoesje heeft het opgelost (hoort er bij geleverd te worden)
Goed scherm, duidelijke weergave.
C Blankevoort op 16 januari 2010
  • Volume weergave
  • Moeilijk uit te vinden hoe en wat
Erg mooi en functioneel.
Ronald op 5 januari 2010
  • Scherm en nauwkeurigheid van bediening
  • Vele extra programma's, zowel gratis als koop
  • Je moet de iPod helemaal afsluiten, anders gebruikt hij onbedoeld veel stroom van de accu
Onbehandelbaar zonder competente kennis.
frank de clercq op 13 december 2009
  • Nihil
  • Alles
Een zeer interessant en mooi apperaatje. Echt iets om over naar huis te schrijven.
Gerard Baas op 26 november 2009
  • Vormgeving
  • Goede batterij
  • Handig
  • Geen 3G voor draadloos internet
  • Touchfunctie moeilijk te besturen vanuit broekzak.
Goede mp3 speler, mooi design, maar teveel tekortkomingen + te veel applicaties die niets met een mp3 speler te maken hebben.
Berghmans op 19 november 2009
  • Helder scherm
  • Eenvoudige bediening
  • Niet bedienbaar met een pen / tekst intikken met vingers gaat moeizaam
  • Aanraakscherm en achterzijde altijd vuil (keuze van materialen)
  • Enkel te synchroniseren met iTunes
  • Standaard oortjes ondermaats
  • Batterij (te) snel leeg
  • Slechte verbinding met bluetooth
  • Handleiding enkel via internet
  • Voor te veel applicaties is internet nodig
Ziet er gelikt uit en kan (te?) veel. Nog maar beperkt ervaring mee.
Frans op 16 november 2009
  • Oogt degelijk
  • Een hele uitzoekerij om aan de praat te krijgen. Lastig zoeken naar specifieke zaken (\"wat maakt een audiobook een audiobook?\")
  • Installeren op mijn PC ging moeizaam: iPod werd herkend en geďnstalleerd als \"still camera\" en daarmee niet beschikbaar voor iTunes. De driver die het wel doet bleek niet gecertificeerd.
  • Het aantal videoformaten vind ik wel erg beperkt voor zo'n duur apparaat
  • Heb een gloednieuwe iPod en voor S/W updates moet ik dan gaan betalen?
Leuk hebbedingtje. Heel veel mogelijk heden en daardoor nooit op uitgekeken.
Marek op 12 oktober 2009
  • Appstore
  • Finger-touch, dus geen vervelende Touch-screen voor gebruik van pennetjes.
  • Gekoppeld aan iTunes (Kunnen zien hoevaak je je nummers luistert en goeie overzichten houden)
  • Compact apparaat en kortom gewoon gebruiksvriendelijk.
  • 2 Game buttons aan de bovenkant om er een betere \"game-toetsel\" van te maken
  • Tamelijk zachte geluidsboxen
  • Toch over het algemeen snel stuk.
  • Gekoppeld aan iTunes (geen nummers kunnen kopiëren van andere computers)
Goed apparaat met vele mogelijkheden.
f.Leeuwangh op 7 oktober 2009
  • Kan DVDs niet zonder overzetten op iPod
  • Emailen nogal ingewikkeld
Erg mooie gadget, veel functies.
Jenny op 3 oktober 2009
  • Goede touchscreen
  • Erg mooi
  • Dun
  • Soms beetje ingewikkeld
  • Moeite met hotmail in te stellen in mail
Prachtig ontwerp en een praktische interface.
Thijs op 15 september 2009
  • Prachtig ontwerp.
  • Gebruiksvriendelijke interface.
  • Heel veel verschillende apps.
  • Hij heeft een snellere processor gekregen.
  • Op de achterkant komen snel krassen.
  • ITunes werkt slecht op een pc.
Gewoon een hele mooie mediaplayer.
Sander op 15 september 2009
  • Het geavanceerde touchscreen
  • Volumeknoppen
  • Externe speaker
  • Games en apps.
  • Stof onder het scherm
  • Beperkt aantal apps op je bureablad(springboard)
Prima apparaat. Ziet er leuk uit.
isabella op 12 september 2009
  • Veel geheugen
  • Geen gebruiksaanwijzing en het downloaden van iTunes en deze synchroniseren met mijn muziek duurt erg lang.
De iPod touch is naast zijn grote broer, de iPhone, de mooiste, handigste en meest geavanceerde must-have gadget op deze aardbol.
Jaou op 17 augustus 2009
  • Slank design met volumeknoppen
  • Groot multitouchscreen
  • Prachtige overzichtelijke interface
  • Adembenemende webbrowser
  • Duizenden applicaties in de fenomenale App store
  • Super goeie mediaplayer
  • Tientallen extra functies
  • Snel beschadigingen op achterkant
Vet , zo'n mp3 met veel mogelekheden voor spelletjes enz... Eerste jaar vrij content... maar als dan de nieuwe versie uit komt is het brol, juist ofdat apple je ipod dan blokkeert en je dwingt om een nieuwere te kopen. je kan maar 1x re-update. Op achterkant komt zeer snel krassen en toen ik een hoesje wou kopen, verkoopte ze het nimmer voor de 3! Hatelijk die apple spullen. heeft een half jaar in de kast gelegen en ik verkoop hem nu, dat er voor zone brol zoveel vraag is!
brol op 13 juli 2009
  • Multifunctioneel
  • Toffe games ( in het begin)
  • Goede geluid met oortjes.
  • Superslecht geluid door de speakers
  • Snel krassen.
  • Toen nieuwe versie uitkwam geen hoesjes meer voor het oude model te koop.
  • Als het nieuwe model uitkwam heb je daarna heel vaak als je een spel wil downloaden dat hij zegt ' niet mogelijk op ipod touch ' terwijl het wel op de nieuwere gaat.
  • Niet veel reupdates
  • Geen oplader meegeleverd!
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord