menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Apple iPod shuffle review

Beschikbaar
Scherm
OSToesteleigen
Opslag2 GB
WiFi
Foto Apple iPod shuffle (1)Foto Apple iPod shuffle (2)Foto Apple iPod shuffle (3)Foto Apple iPod shuffle (4)Foto Apple iPod shuffle (5)Foto Apple iPod shuffle (6)Foto Apple iPod shuffle (7)Foto Apple iPod shuffle (8)Foto Apple iPod shuffle (9)Foto Apple iPod shuffle (10)

Inleiding

De iPod shuffle van de vierde generatie (afbeelding 1 t/m 4) verscheen in september 2010. In tegenstelling tot de iPod shuffle van de derde generatie beschikt dit 4G-model weer over knoppen. Tevens wordt de VoiceOver-technologie ondersteund. Hiermee kan je via de nieuwe VoiceOver-knop aan de bovenkant van de iPod shuffle horen hoe het huidige nummer heet en kan je schakelen tussen nummers, afspeellijsten en Genius-mixen. Volgens Apple gaat de batterij van deze nieuwe iPod shuffle 50 procent langer mee, zodat je 15 uur achtereen muziek kan luisteren. De iPod shuffle 4G komt met 2GB geheugen.

iPod shuffle 1G - 3G
In 2009 introduceerde Apple de derde generatie iPod shuffle (afbeelding 5 t/m 10); deze modellen zijn nog compacter en hebben als extra een VoiceOver-functie die de namen van je nummers, artiesten en afspeellijsten uitspreekt. Daarvoor was er de Apple iPod shuffle van de tweede generatie shuffle. Deze vernieuwde shuffle was al ιιn van de kleinste muziekspelers ter wereld. Ten opzichte van de originele versie was deze shuffle al qua grootte gehaveerd. Ook nieuw was de aluminium behuizing. De shuffle is alleen verkrijgbaar met een gigabyte geheugen en zonder scherm. In september 2007 werd de Shuffle reeks reeds licht uitgebreid. Sindsdien is de Apple iPod shuffle ook verkrijgbaar in de kleuren paars, teal en groen. Ook een speciale rode Apple iPod shuffle was verkrijgbaar. Met deze speciale shuffle steunde je U2-voorman Bono in de strijd tegen AIDS. In 2008 werd iPod shuffle-lijn verder uitgebreid met vier levendige nieuwe kleuren. In 2009 kwam dus het zeer compacte derde generatie model op de markt.

Prijzen en beoordelingen Apple iPod shuffle

De goedkoopste Apple iPod shuffle kost op dit moment (los) € 55,00. Kijk in het Apple iPod shuffle prijzenoverzicht voor actuele Apple iPod shuffle aanbiedingen. De Apple iPod shuffle is door ιιn or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,3. Lees hier de test(en).

Specificaties Apple iPod shuffle

Apple iPod shuffle
Aankondiging2007
Verkoopstart2007
Design
Kleuren

Gewicht16 gram
Afmetingen42,0 x 28,0 x 11,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag2 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, AAC, WAV, Audible, AIFF
Videoformaten
Camera
Camera
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTuner
VerbindingmicroUSB
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord