menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Acer Aspire Timeline Ultra M5 review

Gearchiveerd
Foto Acer Aspire Timeline Ultra M5 (1)Foto Acer Aspire Timeline Ultra M5 (2)

Inleiding

De Acer Timeline Ultra M5 is een 14,1-inch Ultrabook waarvoor Acer de precieze balans heeft gevonden tussen een gering gewicht en een lange levensduur van de accu, zodat de laptop een hele dag kan worden gebruikt na ιιn keer opladen uur (Acer belooft een accuduur van 8 uur). Bijzonder is dat deze slanke Ultrabook beschikt over een dun optisch (DVD-Super Multi) station. De Ultra M5 maakt gebruik van Acer Green Instant On voor snel (opnieuw) opstarten (binnen 1,5 seconde), en Acer Always Connect, waarmee je je  multimediabestanden en gegevens op al je apparaten kan beheren, altijd en overal, ook vanuit de sluimerstand. Als je je Facebook-, Twitter- en e-mailaccount van Outlook open hebt, zie je de updates direct zodra de computer opnieuw is opgestart. Daarnaast kan Acer Always Connect de Timeline Ultra uit de sluimerstand halen vanaf een extern apparaat zoals een smartphone. De Aspire Timeline Ultra is slechts 20 millimeter dun en is voorzien van de laatste Intel Core i-processor en een grafische kaart speciaal voor 3D-gamen. De Timeline Ultra M5 beschikt verder over een SSD/HDD-opslagoptie, Dolby Home Theater-surroundsound en HDMI- en USB 3.0-poorten. Dankzij een thermische technologie, die ervoor zorgt dat de notebook niet al te worm, is de Time Ultra M5 ook goed op schoot te gebruiken.

Prijzen en beoordelingen Acer Aspire Timeline Ultra M5

Van de Acer Aspire Timeline Ultra M5 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Acer Aspire Timeline Ultra M5 voorhanden.

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord