menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Acer Aspire S3 review

Gearchiveerd
Foto Acer Aspire S3 (1)Foto Acer Aspire S3 (2)

Inleiding

De Acer Aspire S3 is een serie van 13,3-inch laptops, met dusdanige specificaties (waaronder snelle Intel Core processoren) dat officieel de titelΒ ultrabookΒ gevoerd mag worden. Met een dikte van 13 millimeter en gewichten vanaf 1.400 gram is de Acer Aspire S3 slank en draagbaar. Middels de nieuwste beeldschermtechnologie is de beeldschermbehuizing 13,3" dunner dan reguliere behuizingen. De behuizing van aluminium-magnesiumlegering draagt bij aan de strakke uitstraling en beschermt tegelijkertijd het lcd-paneel. Handig is Acer Green Instant On: vanuit slaapstand heeft een Acer Aspire S3 ultrabook slechts 2 seconden nodig om vollledig op te starten. Na 8 uur slaapstand wordt een diepslaapstand geactiveerd. Deze stand is zo zuinig voor de accu dat een standbytijd van 50 dagen haalbaar is. Een solid state drive (SSD) wordt gebruikt om de gegevens van Acer Green Instant On op te slaan. Afhankelijk van de configuratie is de harddisk conventioneel mechanisch of SSD. Bluetooth 4.0, WiFi, Dolby Surround, HDMI en een 1,3 megapixel HD webcam zijn standaard. Tot slot deel je de content op een Acer Aspire S3 gemakkelijk via de Acer clear.fi technologie.

Prijzen en beoordelingen Acer Aspire S3

Van de Acer Aspire S3 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Acer Aspire S3 is door ιιn or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 6,3. Lees hier de test(en).

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord